Over mij

Over mij

Welkom op mijn website. Op deze pagina stel ik mij kort aan je voor. Mijn naam is Jacoba Pieron-Feenstra. Getrouwd en moeder van een dochter.

J. Pieron-Feenstra

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in mijn eigen Psychologisch Adviesbureau waar ik coaching en begeleiding gaf bij burn-out problematiek, stress(spannings-)reductie, conflicten op de werkvloer etc. Later heb ik mijn dienstverlening uitgebreid met loopbaan coaching, beroepskeuze en persoonlijkheidsonderzoeken.

Het coachen en begeleiden van mensen heb ik altijd met veel plezier gedaan. Na de geboorte van mijn dochter ben ik met mijn bedrijfsactiviteiten gestopt om fulltime voor mijn gezin te zorgen.

Na een periode “thuis” te zijn geweest was ik flink wat kilo’s aangekomen. Ik sportte in die tijd niet. Op een dieptepunt, of zal ik zeggen zwaartepunt,  heb ik alle moed verzameld en me aangemeld bij een sportschool. Daar werd ik gestimuleerd om steeds meer uit mezelf te halen en begon ik het sporten zelfs leuk te vinden. Naast sporten moest ik natuurlijk ook iets met mijn voeding doen om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Maar hoe? Ik had al veel ervaring met verschillende diëten opgedaan en hier ook daadwerkelijk resultaat mee geboekt maar dan wel van korte duur. Bij iedere poging dacht ik het jojo-effect de baas te kunnen blijven maar kwam ik toch weer kilo’s aan.

Ik ben veel gaan lezen over voeding en op zoek gegaan naar de beste manier om af te vallen. En die manier heb ik gevonden!

Met gezonde voeding en veel sporten ben ik 19 kilo aan gewicht kwijt geraakt. Geen terugval of jojo-effect gehad. Ik sport veel en voel me nu veel gezonder en energieker. En wat ik nog veel belangrijker vind is dat ik door gezondere voedingsgewoonten en meer beweging een blijvende verandering in mijn leefstijl heb gecreëerd. Een gezondere leefstijl voelt echt beter.

Deze ervaring gun ik iedereen die ook zo van lekker eten houdt, worstelt met de kilo’s en zich ook graag energieker en gezonder willen voelen!

Inmiddels ben ik gediplomeerd Gewichtsconsulente en kernlid van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Het wel of niet succesvol in gewicht afnemen of een andere blijvende verandering in leefstijl aannemen kan soms belemmerd worden door stresssituaties die zich in het leven voordoen. Stress kan in de privésituatie, werksituatie of door andere factoren ontstaan. Als leefstijlcoach ga ik samen met jou op zoek naar meer balans en ontspanning in je leven zodat je vanuit daar een positieve en blijvende leefstijlverandering aan kan gaan.

Meld je telefonisch, via de app of via de mail aan voor een gratis en vrijblijvend  kennismakingsgesprek.

Mijn motto: Doen!! Een gezonde(re) leefstijl voelt echt beter!